Home   |    Uw bedrijf aanmelden   |    Algemene voorwaarden   |    Contact
       Vraag als particulier of bedrijf gratis meerdere
      scherp geprijsde offertes aan.

   Ontvang per e-mail eenvoudig en vrijblijvend deze offertes.

Vergelijk de offertes en maak een keuze uit de beste leverancier.

Algemene voorwaarden

Op de site aanbiedinginderegio.nl kunt u geheel kosteloos meerdere offerte aanvragen doen.

U kunt één of meerdere offerte aanvragen doen. aanbiedinginderegio.nl zorgt ervoor dat Uw aanvraag bij de juiste bedrijven terechtkomt. De benaderde bedrijven sturen direct hun offerte naar u of nemen direct contact met u op.

Het aanvragen van een offerte via aanbiedinginderegio.nl is geheel kosteloos en vrijblijvend. De offerte die u krijgt van het desbetreffende bedrijf zijn ook geheel kosteloos en vrijblijvend.

U bent verplicht om alle gegevens naar waarheid in te vullen in het aanvragen formulier.

Mocht een bedrijf nog nadere gegevens willen kunnen ze contact met u opnemen via mail of telefonisch. Sommige bedrijven willen liever een bezoekafspraak met u maken om een situatie of advies over u huidige situatie.

Mocht u van een offerte of afspraak afzien of bent u voorzien in uw aanvraag. Stellen wij het zeer op prijs om het aan het desbetreffende bedrijf kenbaar te maken.

aanbiedinginderegio.nl gaat zeer zorgvuldig met de gegevens om die u bij de aanvraag heeft ingevuld.

aanbiedinginderegio.nl stuurt de gegevens alleen door naar de desbetreffende bedrijven.

Aansprakelijkheid

Aanbiedinginderegio.nl bemiddeld tussen u en het bedrijf. Aanbiedinginderegio.nl stuurt uw offerte aanvraag naar het desbetreffende bedrijf, en staat vanaf dat moment buiten alle contact tussen u en het bedrijf.

De bedrijven brengen hun offertes uit of bieden u een abonnement aan zonder tussenkomst van aanbiedinginderegio.nl, zij brengen een offerte uit onder hun eigen voorwaarden en eigen naam.

U bepaald zelf met wie u in zee gaat. Aanbiedinginderegio.nl is daar niet aansprakelijk voor.

Aanbiedinginderegio.nl geeft geen garantie voor de kwaliteit van het uitgevoerde werk of de deelnemende bedrijven. Maar mocht u negatieve ervaringen hebben met een bedrijf horen wij het graag en zullen indien nodig maatregelen treffen. Wij kunnen geen garantie geven dat u ook daadwerkelijk een offerte ontvang van het desbetreffende bedrijf.